Hirdetés
. Hirdetés

Nem kell a nagyitelefon?

|

Nem kell a brit szolgáltatóknak az egyszerű telefon, ami az 50 év felettieket célozza - a fiatalokra és üzletemberekre koncentrálnak.

Hirdetés

A brit mobilszolgáltatók és mobiltelefonos üzleteknek nem kell az egyszerű, időseknek szánt telefon - panaszkodott a BBC-nek a készülék brit disztribúciós cégének vezetője, Stewart Smith. A vezető szerint a mobilszolgáltatók a fiatalokra és az üzletemberekre összpontosítanak, és nem fér be telefonkínálatukba az Emporium Life nevű nagyitelefon.

A telefon valóban nem olcsó, azonban a disztribúciós cég vezetője szerint az egyszerűséget sokan hajlandóak megfizetni. Az osztrák cég telefonja 170 fontba kerül (62 ezer forint), ezért egy nagy gombokkal felszerelt telefon jár, kijelzőjén fekete alapon narancssárga betűk jelennek meg, ami a gyengébben látók által is jól olvasható. A készülék érdekessége, hogy a hátoldalán egy nagy piros "pánikgomb" található, ami probléma esetén jól jön az időseknek, öt személyt tudnak elérni (ezt előre be kell állítani).

Az idősebb generációt többen is gyártanak készülékeket. Itthon a Vodafone szolgáltató Simply néven kínált két telefont az idősebbeknek.

emporia.jpg
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.