Hirdetés
. Hirdetés

Nem kímélte Steve Jobs a Google-t

|

A Google-t mellébeszéléssel, az Adobe-t pedig lustasággal vádolta meg az Apple vezére.

Hirdetés

Több egybehangzó forrás szerint Steve Jobs, az Apple első embere egy a vállalat dolgozóinak tartott eseményen alaposan kirohant a Google és az Adobe ellen. Előbbit mellébeszéléssel, utóbbit hanyagsággal vádolva meg.

 

 

steve_jobs.jpg


"Mi nem lépünk be a kereső üzletbe. Ők viszont a mobiltelefonok piacára merészkednek. Kétségünk se legyen afelől, hogy ki akarják csinálni az iPhone-t. Ezt nem engedjük!" - mondta dolgozói körében az Apple vezérigazgatója. Az ezt követő mondatáról azonban már ellentmondanak a tudósítások. A Wired újságírója szerint "A Google nem vagyunk rosszak kántálása marhaság" kijelentés hangzott el, míg egy blogger a "Google nem vagyunk gonoszok kommunikálása egy sulykolt mellébeszélés" mondatot vélte hallani.

Bárhogyan is volt, az biztos, hogy Steve Jobs nem kímélte a Google-t, amely a Nexus One fejlesztésével már közvetlen konkurenciát jelent az iPhone-nak. S ha lehet hinni a kiszivárgott híreknek, akkor hamarosan a Microsoft és az Apple képviselői bejelenthetik a Bing iPhone-os elsőségét, amely megállapodás szintén kimondottan a Google ellen születik.

Steve Jobs e mellett az Adobe munkatársait sem kímélte, sőt egyenesen lustának nevezte őket. "Az Apple nem támogatja a Flash-t, mert tele van sérülékenységgel... A jövőben senki sem fog már Flash-t használni, a világ a HTML5 felé megy" - vélte, magyarázatot adva az iPad egyik sokat emlegetett hiányosságára.
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.