Hirdetés
. Hirdetés

Nem nyomnak több Computerworldöt Amerikában

|

A világ egyik legrégebbi informatikai magazinja eztán csak digitális formában lesz olvasható.

Hirdetés

Közel fél évszázaddal az első lapszám után az amerikai Computerworld többé nem jelenik meg nyomtatott formában. Az utolsó lapszám a mai napon kerül ki a nyomdagépekből, mostantól csak digitálisan lesz olvasható.

A helyzet egyáltalán nem meglepő, az utóbbi időben rengeteg újság állt le a nyomtatott kiadványokkal. A szakértők szerint a nyomtatott magazinok lassú és fájdalmas végnapjaikat élik, szerencsére sokuknak sikerült az átállás a digitális kiadásra.

Az online cikkek mellett az amerikai Computerworld augusztus elsején tervezi kiadni első digitális magazinját tabletekre és asztali PC-re optimalizálva.

Érdekes ugyanakkor, hogy nemrégiben a Newsweek újraindította a nyomtatott újság kiadását, felismerve azt a tényt, hogy az olvasók számára a print magazin továbbra is prémium értékkel bír.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.