Hirdetés
. Hirdetés

Nem segít a Windows 10 sem a keresőn

|

Szeptemberre 10-15 százalékos növekedést jósolt a Bing használatában a Microsoft: csak egy százalék lett belőle.

Hirdetés

Az elmúlt hónapban csupán egy százalékos növekedést ért a Bing a keresések számát illetően az Egyesült Államokban, annak ellenére, hogy ugrásszerű emelkedést várt a Microsoft a Windows 10 megjelenésének hatására. Július végén ugyanis David Pann, a Bing Ads csoport vezérigazgatója az online hirdetőknek azt mondta, hogy a Microsoft előrejelzése szerint 10-15 százalékkal nő majd a binges keresések száma az új operációs rendszer debütálását követően.

Hirdetés

A comScore adatai szerint a Bing részesedése az asztali gépekről indított keresések kategóriájában jelenleg 20,6 százalékon áll (ez 3,63 milliárd keresésnek felel meg), míg az utcahosszal piacvezető Google 63,8 százalékkal büszkélkedhet.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.