Hirdetés
. Hirdetés

Nemsokára a mobilunkon kutakodik a Facebook

|

Arra kíváncsi, hogy kiket ábrázolnak az okostelefonunkon tárolt fényképek.

Hirdetés

A közösségi oldal Photo Magic nevű új szolgáltatása átkutatja az okostelefonon tárolt fotókat, és arra buzdít minket, hogy osszuk meg azokat, amelyeken barátaink láthatók. Annak ellenére teszi ezt, hogy az emberek már így is rengeteg fotót tesznek fel az internetre. A hét elején a BuzzFeed számolt be arról, hogy a Facebook egy új fényképmegosztó funkciót tesztel: a Photo Magic nevű macera értesítést küld, ha olyan fényképet fedez fel arcfelismerő technológiája segítségével, amely barátainkat ábrázolja, és arra kér minket, küldjük le ezt nekik a Messenger alkalmazással.


A BuzzFeed szerint egyedül a múlt hónapban 9,5 milliárd fotót küldtek el a facebookozók a Messengerrel. Az ő szórakozásukat fogja még jobban felpörgetni a Photo Magic, ugyanis a képküldéshez sem a Facebook appot, sem a Messengert nem szükséges elindítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.