Hirdetés
. Hirdetés

Nemsokára jön a várva várt Windows 10 funkció

|

Az idén bejelentett idővonal szolgáltatás a jövő tavaszi frissítés nagy dobása lehet.

Hirdetés

Hirdetés

A Windows idővonal funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy adott időpontban pillanatfelvételt készítsenek az alkalmazások és dokumentumok állapotáról, majd később visszaállítsák a Windows 10 operációs rendszert futtató eszközüket ebbe az állapotba. A szolgáltatás a felhő segítségével működik, és mindazokra a Windows 10-es eszközökre kiterjed a használata, amelyeket ugyanarra a Microsoft fiókra állítottak be. Így ha egy PC-ről átlépünk egy másikra, azon is elérhetjük a fájloknak azokat a korábbi állapotát, amelyeket az idővonal funkció segítségével elmentettünk adott időpillanatokban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.