Hirdetés
. Hirdetés

Nemsokára nyit az IFA 2006

|

Augusztus 31. és szeptember 5. között rendezik meg Berlinben az Internationale Funkaustellung, azaz az IFA fogyasztói elektronikai kiállítást.

Hirdetés

A rendezvény nem csupán termékek bemutatásából fog állni, a jövő fejlesztéseiről is képet kaphatnak majd az érdeklődők a Tudomány és Technológia Fórum (TWF) keretében. A Fórum kiállítói között szerepel a Mesterséges Intelligencia Kutatóközpontja, a Fraunhofer Intézet, a Konrad Wolf Film- és Televíziós Tanulmányok Egyetem, valamint a Berlin Telekom Laboratórium is.

A Fraunhofer Intézet izgalmas projektjének igérkezik az a multimédia-kupola, melyben a látogatót teljesen körülveszi a kivetített kép és 3D hangzás. Az IFA-n kiemelt téma lesz a nagy felbontású és az nterneten keresztüli televíziózás, azaz a HDTV és az IPTV, valamint a plazma és az LCD kijelzős készülékek.

A nagy kereslet miatt külön kategóriában szerepelnek a mobil navigációs felszerelések. A szervezők a fiatalabb generációra is gondoltak, így a Young IFA 2006 elnevezéssel a technológia, a zene és a játékok terén is a legújabb fejlesztésekkel ismerkedhetnek meg az ifjabb látogatók.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.