Hirdetés
. Hirdetés

Népszerűek a Microsoft automata segítségei

|

A "Fix it" megoldások megkímélik a felhasználót a hosszú beállítások sorozatától.

Hirdetés

 

wecanfixit.jpg
 

A Microsoft több PC-gyártóval karöltve dolgozott "Fix it" nevű megoldásán, aminek a lényege, hogy a redmondi vállalat súgó, illetve támogatás oldalain megtalálható beállításokat, javításokat, egy exe fájl végzi el a felhasználó helyett.

 

Eddig a felhasználóknak az online adatbázis segített abban, hogy elvégezzék a szükséges lépéseket, amelyek olykor igen hosszasak is lehettek. A "Fix it" éppen ezért is népszerű, mert nem csak, hogy megkíméli az embereket a végeláthatatlan beállítások sorától, de még a kezdő felhasználókat is megmenti az értetlenség rémületétől; ha nem tudnak mit kezdeni egy problémával.

 

A programok elvégezhetnek beállításokat, de kijavíthatnak, vagy éppen konfigurálhatnak is valamit. A hangsúlyt az automatizálásra fektették, ugyanis a felhasználó dolga csupán az, hogy lefuttassa a fájlt.

 

A "Fix it" programokat sok kategóriában megtalálhatjuk. Készültek már játékokhoz, Internet Explorerhez, Outlook Express-hez, de még az üzleti felhasználókra is gondoltak.

 

Az indulás igen sikeres volt, egyetlen nap alatt ugyanis 100 javítást adtak ki.  Az először decemberben elindult szolgáltatást már több mint 75 000 ember használta. Természetesen nem mindenre létezik még "Fix it"-program, éppen ezért a Microsoft arra kéri a felhasználókat, hogy küldjék el nekik e-mailben a súgó és támogatás aloldalak linkjeit, amelyeket automatizálva is szeretnének látni.

 

A szolgáltatás oldala itt érhető el.

 

ill_fix_it.jpg
Egy pillanat, és megcsinálom
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.