Hirdetés
. Hirdetés

Népszerűek az Adobe fotós alkalmazásai

|

A fotós közösség és az Adobe üzleti partnerei is egyre inkább belefolynak a fejlesztésbe, a közös együttműködés gyümölcsei pedig rövidesen láthatóak lesznek.

Hirdetés

A nyilvános Adobe Lightroom béta már korai állapotában is rendkívüli népszerűségre tett szert: a Lightroom béta 1.0-s verzióját 100.000 példányban töltötték le, s több mint 2.800 fotó aktív on-line közreműködője a program fejlesztésének. A program 2.0-s béta verziója már több, a fórumokon megfogalmazott igényt is megvalósít. A Lightroom béta 2.0 Universal Binary verzióként tölthető le, amely a PowerPC és az Intel alapú új Apple hardverekkel is együttműködik. Nagy az igény a Windows-os béta verzióra is, aminek megjelenése szintén a közeljövőben várható. A 2.0-s bétát egy hét alatt már eddig is 30.000-nél többet töltötték le.

Az Adobe partnercégei is komoly fejlesztésekkel segítik a Photoshop CS2-höz kapcsolódó fotós munkafolyamatok barátságossá, kényelmesebbé és gyorsabbá tételét. A Hewlett Packard egy olyan új professzionális fotóprintert fejlesztett, amibe beépítették a HP Photosmart nevű plug-int a Photoshop CS2-höz. Ez automatikusan szinkronizálja a Photoshop CS2-t és a printer meghajtóprogramját a beállítások és színmenedzsment optimalizálása érdekében. A hordozható Flash memória meghajtók, eltávolítható Flash memóriakártyák és kártyaolvasók jelentős gyártója, a Lexar egy olyan intelligens plug-int fejlesztett az Adobe Bridge szoftverhez, amely felismeri a termékein tárolt képeket és a Bridge-hez szinkronizálja azokat. Ezen termékek várhatóan 2006 tavaszán jelennek meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.