Hirdetés
. Hirdetés

Nevet vált a Nav N Go

|

Az ismert magyar, de nemzetközi hangzású, navigációs brand, a Nav N Go azonnali hatállyal NNG-re változik.

Hirdetés

A 2004-ben alapított Nav N Go Kft. sajtóközleményben jelezte, hogy NNG Kft.-re változtatta a nevét, az új üzleti irányokra és a friss arculatra helyezve a hangsúlyt.

A névváltozás magyarázataként a cég azt közölte, hogy az egy közel kétéves folyamat eredménye, amelynek során a vállalat az autóipar számára kínált szoftverek és webszolgáltatások fejlesztésére helyezte a hangsúlyt. Az új irány új nevet kívánt, amely egy új időszak elérkeztét is jelzi a vállalat történetében. Az NNG név a vállalat fejlődésének egy új állomása, valamint a cég jövőjét is kifejezi: megújult, és kész a navigáció jövőjének alakítására a ?connected" (online) és egyéb, helyfüggő szolgáltatások fejlesztésével.

"A navigációs iparág fejlődésével a szimpla navigáción túl már helyfüggő webes szolgáltatásokat is képesek vagyunk nyújtani. Így új vállalati identitásunk is velünk együtt fejlődik, a navigációs iparágat egy új, izgalmas jövő felé vezetve. Biztosak vagyunk benne, hogy az új cégnév hozzájárul majd jövőbeni sikereinkhez, különösen az autóipar területén " - nyilatkozta Vahl Tamás, az NNG Kft. ügyvezető igazgatója.

A vállalat korábbi weboldala, a www.navngo.com hamarosan megszűnik, helyette a megújult www.igomyway.com szolgál majd hivatalos weboldalként.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.