Hirdetés
. Hirdetés

New York helikopterből

|

Október 31-én zárul a Panasonic amatőr fényképészeknek szóló pályázata. A zsűri havonta hirdet ki nyerteseket, a végső győztes New Yorkba utazhat.

Hirdetés

A Panasonic Batteries weboldala magyar nyelvű útmutatást is tartalmaz. Itt lehet feltölteni a pályázatban résztvevő képeket, de a galéria egyben arra is lehetőséget nyújt, hogy az eddig beérkezett munkákat az érdeklődők megtekinthessék. A weboldal praktikus javaslatokkal és tippekkel is segíti a fotósokat.

A Panasonic Batteries vezető munkatársaiból és profi fényképészekből álló szakértő zsűri választja ki minden országban a havi nyerteseket, a verseny végén pedig a három fődíjast. A végső nyertes kapja a Panasonic Batteries 2006. Legjobb Amatőrfényképésze díját, és részt vehet egy New York-i utazáson, ahol a Waldorf Astoria hotelben lakhat majd. A new york-i út mottója a "Valódi felfedezés".

A cég a kirándulást egy városnéző helikoptertúrával koronázza meg, amely során a nyertes felülről is szemügyre veheti a Szabadságszobrot, az Empire State, illetve a Chrysler Buildinget; elrepülhet az Ellis Island, a George Washington Híd és a Central Park felett. A díjazott részt vehet a Luis Castaneda, 1994. legjobb latin-amerikai fotósa által tartott tanfolyamon. A második és harmadik helyezettek nyereménye egy-egy digitális fényképezőgép.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.