Hirdetés
. Hirdetés

Nincs 10 cm magas az új Canon dokumentumszkenner

|

Átlag feletti felbontással dolgozik az imageFORMULA DR-M140.

Hirdetés

A canon bejelentette az imageFORMULA DR-M140 asztali lapolvasót, melyet dokumentum-feldolgozási feladatokra terveztek. Az igen kompakt, üzleti terhelhetőségű készülék kis méretét leginkább a U alakú papírpályának köszönheti, alig 10 centiméter magas. Az imageFORMULA DR-M140 ugyanazzal az erőteljes papírkezelési rendszerrel rendelkezik, mint a DR-2580C modell, képes a vegyesen adagolt dokumentumok feldolgozására is, az állítható papírpályának köszönhetően pedig a lapolvasó több különböző forrás kezelésére alkalmas.

 

 

A DR-M140 a Folio Mode beállítással A3 méretű dokumentumokat, akár 3 méter hosszú papírokat - például pénztárgépszalagokat -, valamint vastag papír vagy műanyag lapokat köztük személyi igazolványokat és dombornyomott kártyákat is képes beolvasni. Napi 6000 dokumentum beolvasásával terhelhető a DR-M140, ideális a nagy, kötegelt szkennelési feladatokhoz. Az ultrahangos ellenőrzés észleli az összetapadt lapokat, de ki is iktatható, ami lehetővé teszi borítékok vagy öntapadós jegyzettel ellátott lapok kötegelt kezelését is.

 

Átlag feletti, 300 dpi felbontás mellett 40 lap/perc sebességre képes színes beolvasás esetén a készülék. (Rendszerint 200 DPI-vel archiválják az iratokat, a plusz felbontás jobb felismerési pontosságot ad.) A képfeldolgozási szolgáltatások között van a színfelismerés, a tájolás és a papírméret automatikus detektálása és az üres lapok kihagyása.

 

Az új asztali lapolvasó összekapcsolható a SharePoint szolgáltatással. A szoftverkészletben a CaptureOnTouch, a CapturePerfect, az eCopy PDF Pro Office és a Kofax VRS szerepel. A DR-M140 a megszokott fájltípusok mellett a PowerPoint és a PDF-A formátumot is támogatja. Magyarországon november elsejével lesz elérhető a készülék.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.