Hirdetés
. Hirdetés

NMHH: tovább nő a széles sávú előfizetések száma

|

A hatóság adatai szerint áprilisban 1,977 millió vezetékes széles sávú internet-előfizetés volt Magyarországon.

Hirdetés

A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság (NMHH) szerdán adta ki legfrissebb gyorsjelenését. A hatóság adatai szerint idén áprilisban 1,977 millió vezetékes széles sávú internet-előfizetés volt Magyarországon - tízezerrel több, mint egy hónappal korábban.

A gyorsjelentés a három inkumbens szolgáltató és a vezető alternatív szolgáltatók (jellemzően a legnagyobb kábeltelevíziós társaságok) önkéntes adatközlésén alapszik. Az adatok szerint áprilisban a hagyományos szélessávú xDSL-internetszolgáltatást használó előfizetők száma az előző havi 803 ezerről, több mint 804 ezerre nőtt. A kábelszolgáltatók 768 ezer előfizetéssel rendelkeztek; az optikai szálon futó FTTx szolgáltatást 232 ezren vették igénybe.

2011 áprilisában a Médiahatóságnak nyilatkozó vállalkozások adatai szerint a vezetékes
szélessávúinternet-előfizetések száma 1,805 millió, a teljes piacra vonatkozó becsült érték pedig 1,977 millió volt.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.