Hirdetés
. Hirdetés

Nokia 6151 - 3G mindenkinek

|

Az idei, Szingapúrban megrendezett Nokia Connection eseményen bemutatták a Nokia eddigi legolcsóbb 3G telefonját, a Nokia 6151-est.

Hirdetés

A klasszikus formatervezésű Nokia 6151 fényes felületű, kompakt 3G készülék, míg a Nokia 6080 elegánsan megtervezett és vonzó árfekvésű kameratelefon egyszerűen használható funkciókészlettel. A Nokia 6151 szállítása a tervek szerint 2006 harmadik negyedévében indul, ára kedvezmények és ártámogatás nélkül 240 euró körül mozog majd.

A Nokia 6151 szolgáltatásai között szerepel:
- 1,3 megapixeles kamera külön kameragombbal, négyszeres zoommal, és panoráma-móddal
- 30 MB felhasználói memória, amely külön megvásárolható microSD memóriakártyával tovább bővíthető
- Zenelejátszó, sztereó FM rádió, és Vizuális rádió
- Bluetooth vezeték nélküli technológia
- Push to talk

A Nokia 6151 a normál GSM készülékeknél megszokott áron mutatja meg a felhasználónak a 3G előnyeit, például a multimédiás audio-, és videotartalmak streamingjét, vagy a kedvenc zenék és videofelvételek letöltését. A klasszikus vonalvezetésű, kompakt készülék a funkciók átfogó kínálatát nyújtja: az egyszerűen használható Series 40 felhasználói felületen olyan, a mai modern világban elengedhetetlen szolgáltatások érhetők el, mint az 1,3 megapixeles kamera, a Bluetooth kapcsolat, és a zenelejátszó mikro SD memóriakártya támogatással. A Nokia 6151-gyel könnyedén és ösztönösen elérhetők a 3G szolgáltatások és alkalmazások.

A 98 gramm tömegű Nokia 6151 beszélgetési ideje a GSM hálózaton eléri a 4,5 órát (WCDMA-n legfeljebb 5 óra), készenlétben pedig 10 napon keresztül áll. Az új 3G készülék megújult színekben lesz kapható, így fekete, tört fehér, narancs, világoskék és lime zöld variációkban. A Nokia 6151 készülék WCDMA 2100 és GSM/EDGE 900/1800/1900 hálózaton működik, és Európában, a Közel-Keleten, Afrikában és Ázsiában lesz kapható.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.