Hirdetés
. Hirdetés

Nokia 8800 SE - újratöltve

|

A Nokia új Sirocco Edition készüléke 128 MB integrált és egyben bővíthető memóriát, illetve 2 megapixeles kamerát is tartalmaz.

Hirdetés

A finn gyártó sokáig halogatta népszerű készülékének, a 8800-nak továbbfejlesztését. A mai nappal végre hivatalosan is a nagyközönség elé tárt újdonság továbbra sem sorolható a pehelykönnyű kategóriába (138 gramm), de a méretek gyakorlatilag nem változtak - 107×45×17,5 mm. A készülék kialakítása maradt a csúszka kategóriában, és a billentyűzetet védő alumínium fedél lett enyhén hullámosabb, mint elődjénél - hasonló domborulatok a hátlapon is találhatók. A szétcsúsztatható mechanika az autógyártásban alkalmazott csapágyakkal lett fölszerelve - garantált a hosszútávú, biztos műűködés. A kijelző ezúttal 262 ezer színű, melyet karcolásmentes zafír üveg véd.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 Mhz) készülék 2 megapixeles kamerájával maximálisan 1600×1200 képpont méretű fotókat alkothatunk vagy akár videókat is rögzíthetünk, illetve streaming technológiával letölthetük őket a világhálóról. Az előre telepített böngésző xHTML és WAP 2.0 támogatással is rendelkezik. Az adatkommunikációs lehetőségek között találjuk az EDGE, a GPRS és a Bluetooth 2.0 megoldásokat. A 128 MB-os belső memória microSD kártyával akár 2 GB-ig is bővíthető. A levelező klines támogatja a csatolmányokat, a POP3 és az IMAP 4 formátumokat is. A zenelejátszó MP3 és AAC fájlokkal képes boldogulni.

A készülék kártyafüggetlen ára 1000 euró körül lesz, ami jelenleg 275 ezer forintnak felel meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.