Hirdetés
. Hirdetés

Nokia: az ajtó nyitva áll az Apple előtt

|

A Nokia egyik vezetője szerint a gyártó nyitott az Apple-lel való együttműködésre az online zene értékesítés terén

Hirdetés

A CNN információi szerint Anssi Vanjoki, a Nokia multimédia üzletágának ügyvezető alelnöke és igazgatója azt nyilatkozta: az Apple előtt nyitva áll az ajtó, hogy a finn mobiltelefon-gyártó Ovi névre keresztelt webportálján keresztül is értékesítse a zenéit.

"Finnül az ovi ajtót jelent. A mi ajtónk pedig nyitva áll. Természetesen az Apple is csatlakozhat a portálunkhoz. Akár személyesen Steve Jobs-ot is meghívjuk." - mondta Vanjoki, majd hozzátette, hogy az Apple iTunes zeneboltja sokkal gazdagíthatná a Nokia ügyfeleit.

A finn gyártó nyáron jelentette be az Ovi webportált, amely többféle multimédiás szolgáltatást összesít egyetlen, mobiltelefonról is könnyen elérhető és jól átlátható oldalon. A rendszer különböző "élménycsomagok", például térképek, zene vagy játékok révén működik, és arra teremt lehetőséget, hogy a felhasználók könnyedén elérhessék a már működő közösségi hálójukat, feed-jeiket és tartalmaikat. Az Ovi része a Nokia Music Store nevű zenebolt is, hogy egy euróba kerül minden dal, egy teljes album pedig 10 euróért vásárolható meg.

Az Apple egyelőre nem kommentálta a kijelentést.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.