Hirdetés
. Hirdetés

Nokia E51: új üzleti telefon

|

Újabb taggal bővül a Nokia üzleti telefonjainak sora. A Nokia E51 üzleti funkciókkal tele wi-fis készülék.

Hirdetés

A sajtóközleményből nem derül ki, hogy S60-as vagy S40-es készülékről van szó, a funkciógazdagságból arra következtethetünk, hogy nagy valószínűséggel S60-as telefon az újonnan bejelentett E51. A telefon kimondottan az üzleti funkciókra összpontosít, így olyan gyorsgombokat tettek rá, amivel a leggyakrabban használt alkalmazások elérhetől egy gombnyomással. Az e-mail, internethívások és vezeték nélküli helyi hálózatok eléréséhez beállítás varázslót tettek a készülékbe.

e51.jpg

A készülék a legtöbb üzleti e-mail megoldással együtt használható, például a Microsoft Exchange Serverrel kommunikáló Nokia Intellisync Wireless Email-lel és Mail for Exchange-vel -, illetve a magán e-mail-rendszerekkel. Az e-mailben érkező mellékletekhez könnyedén hozzá lehet férni. A külső borításon külön e-mail gomb van, e-mail érkezését fényvillogás jelzi, a legfrissebb e-mailek képe az indulókijelzőn is megjelenik.

A Nokia E51 integrálható a vállalati telefónia rendszerekkel (házi alközpontokkal). Ezek a megoldások az asztali telefonok hívásfunkcióit - így a mellékhívást, a hívástartást, a hívásátkapcsolást, és a konferenciahívásokat - egyetlen berendezésen: egy mobilkészüléken biztosítják. A vállalatok nemzetközi hívásköltségeiket is leszoríthatják, ha a hívásokat a vállalati IP hálózatra terelik.

A Nokia E51 emellett bárki számára ideális, aki otthonról vagy hotspotokból szélessávú kapcsolaton keresztül szeretné elérni a mobil internetes telefóniát. A Nokia Eseries vásárlóknak ingyenesen a rendelkezésére áll például a Gizmo nevű VoIP alkalmazás, amelynek segítségével a felhasználók mobiltelefonjukon olcsón telefonálhatnak és fogadhatnak hívásokat, cseveghetnek vagy beszélgethetnek barátaikkal az interneten át. A Gizmo a mobiltelefonon található Nokia Download! alkalmazáson keresztül érhető el a Nokia Eseries-vásárlók számára.

A telefonba egy FM rádiót, zenelejátszót is tettek, a kamerája 2 megapixeles.

A Nokia E51 2007 utolsó negyedévében jelenik meg világszerte, fogyasztói ára pedig körülbelül 350 euró (90 ezer forint) lesz.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.