Hirdetés
. Hirdetés

Nokia-újdonság érkezik

|

A HMD Global bejelentette, hogy a Nokia 5.1 plus új piacokon is elérhetővé válik. A vállalat ezzel szélesebb körben kezdi értékesíteni a népszerű teljes kijelzős dizájnnal és kiváló teljesítménnyel bíró készülékét.

Hirdetés

"A kezdetektől arra fókuszálunk, hogy a Nokia telefonoktól elvárt élményekben részesítsük vásárlóinkat - kiemelkedő dizájn és anyaghasználat, technológia, amivel többet kihozhatnak a napjukból, illetve ezek mellett a biztonságos és naprakész Android elkötelezett hívei is vagyunk. A mai napon beváltjuk rajongóinknak tett ígéretünket és elhozzuk a mesterséges intelligenciával megtámogatott képkészítésre alkalmas Nokia 5.1 plust, mely korábbi modelljeinkhez hasonlóan csatlakozik az Android One családhoz" - nyilatkozta Juho Sarvikas, a HMD Global termékekért felelős vezetője.

Hirdetés

A Nokia 5.1 plust a MediaTek Helio P60 nyolcmagos processzorral érkezik, ezt az egységet főleg magasabb kategóriájú készülékekben láthattuk eddig. Az okostelefon motorját úgy finomhangoltuk, hogy játékhoz, videónézéshez és multitaskinghoz egyaránt elengedő erőforrás álljon rendelkezésre. A továbbfejlesztett képalkotási eljárásnak hála stúdió-hatású képek lőhetők a mélységérzékelővel és a választható elmosás mértékével. A kettős 13/5MP-es hátlapi szenzor elektronikus videó stabilizációval biztosítja a felvételek stabil, éles eredményét. Így az összes fontos, meghitt vagy vicces szituációban segítségül hívható a készülék.

A széltől szélig tartó 5,8 hüvelykes HD+ kijelző maximális teret enged a tartalomfogyasztásnak, a Nokia 5.1 plus egyébként is letisztult kialakítással rendelkezik, elöl-hátul 2,5D üvegborítással és lekerekített élekkel. A CNC megmunkálású fém kamerakeret, illetve a magasfényű keret teszi tökéletessé a készüléket. A nagyjából 8 mm vastag okostelefon ergonomikus dizájnt és mindenhol ívelt kialakítást kapott, amit egyszerűen jó kézben tartani. A Nokia 5 plus polikarbonát keretet és teljes fémvázat kapott, extrém szituációkban is tesztelve, hogy a Nokia telefonoktól megszokott kiemelkedő minőséget nyújtsa.

A készülék csatlakozik a Nokia okostelefonok Android One családjához, a Google által megálmodott szoftveres élményt nyújtva, mely intelligens, biztonságos és kiváló. Három év biztonsági frissítés és két év garantál OS frissítés jár a Nokia 5.1 plushoz, mint minden Nokia készülékhez, mely része az Android One programnak. Több tárhely és hosszabb akuélettartam, köszönhetően annak, hogy semmi felesleges extra nem kerül telepítésre, csak a legjobb Google szoftverek, mint a Google Asszisztens vagy a Google Képek ingyenes korlátlan tárhellyel.

A Nokia 5.1 plus Android Oreo szoftverrel érkezik, ám a készüléket már felkészítettük az Android Pie érkezésére. Az új verzióval jelenik meg az App Actions, mely a felhasználó szokásai alapján segíti a hétköznapi életet, mint a taxihívás felajánlása, vagy a kedvenc zenei lista lejátszása - gyakorlatilag előre tudja, mire lesz szüksége a felhasználónak. Az App Actions a teljes androidos ökoszisztéma részét képezi, így számos területen nyújthat segítséget.

A Nokia 5.1 plus fényes fekete, fényes fehér és fényes éjkék színekben lesz kapható. Hazánkban várhatóan október végétől, november elejétől lesz kapható, a bruttó fogyasztói ára pedig 80 ezer forint körül alakulhat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.