Hirdetés
. Hirdetés

Nyálcsorgató részletek a Samsung Galaxy S10-ről

|

Három változatban fog megjelenni, de már a legolcsóbb paraméterei is imponálóak.

Hirdetés

Hirdetés

A csúcsszintű mobilok műfajában a következő ringbe lépő versenyző a Samsung Galaxy S10 lesz, amely január-február táján jelenik meg, mégpedig várhatóan három változatban.

A legolcsóbb modell árát a szakértők 650 és 750 dollár közé tippelik, és állítólag Infinity O kijelzővel lesz felszerelve. A kijelző különlegessége, hogy a dél-korai gyártó egyenesen a képernyőbe ágyazhat vele különböző elemeket, például az előlapi kamerát.

Az alapkiépítésű S10-ben azonban nem lesz ujjlenyomat-leolvasó a kijelzőben, mert ez nagyon megdobná az árat. Ehelyett a Samsung várhatólag a mobil oldalára fogja elhelyezni a leolvasót, ahogy tette ezt korábban az A7-ben.

A főkamera kétlencsés kofiguráció lesz, a legdrágább Galaxy S10-ben viszont már három különböző kamerát találunk majd a hátlapon.

A Galaxy S10 alapváltozatának processzora egy Snapdragon 845 lapka lesz, ugyanaz, ami a Galaxy S9-ben. A legolcsóbb modell 4gigabájt RAM-ot és 64 gigagájt tárolót kap, a két drágábbikban 6 gigabájt lesz a memória, a tároló pedig elérheti a 128 gigabájtot.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.