Hirdetés
. Hirdetés

Nyissunk ablakot az irodában!

|

Elkészült az OxygenOffice Professional - eredeti nevén: OpenOffice.org Premium - legújabb, 2.0.4-es verziója, és magyar nyelven is elérhető.

Hirdetés

A programcsomag eddig OpenOffice.org Premium névre hallgatott, ez viszont sokaknak félrevezető volt, és az OpenOffice.org termék hivatalos kiadásának vélték ezt a verziót is. Az OxygenOffice irodai programcsomag az OpenOffice különleges, kibővített kiadása, amely hozzácsomagolt kiegészítők tekintetében felülmúlja az eredeti terméket. A programcsomag természetesen teljesen kompatibilis az eredeti kiadással.

Az OpenOffice-hoz hasonlóan az OxygenOffice is teljesen ingyenes és szabadon használható tetszőleges számú számítógépen, bármilyen célra, magánszemélyek és vállalkozások esetében egyaránt. A szoftver alapját adó OpenOffice fejlesztését a Sun Microsystems végzi több céggel és az OpenOffice.org önkéntes közösségével együttműködve. Magyarországon a honosítást és a fejlesztést az FSF.hu Alapítvány koordinálja a Sun Microsystems Magyarországgal karöltve, szintén az önkéntes közösség segítségével.

A magyar OxygenOffice új változata az alábbi kiegészítőket tartalmazza:

- Mintegy 2900 elemből álló képtár
- Körülbelül 60 magyar nyelvű sablon, változatos témákban, s ennél bővebb külföldi nyelvű sablontár angol és német nyelven
- Több mint 90 Impress bemutatóháttér
- Magyar nyelvű kézikönyv, amely a elérhető a Súgó menüből is
- Szótárak számos külföldi nyelvhez
- Külön Professional csomagok a Linux telepítőben
- A Wikipedia gyors elérését szolgáló eszköztár
- Kibővített súgó menü, alapértelmezetten bekapcsolt részletes tippek

Az OxygenOffice Professional 2.0.4 jelenleg magyar, angol, német, olasz, francia, török és grúz nyelveken érhető el. A nyelvi támogatás a felhasználói felületet, a súgót és általában a helyesírás-ellenőrzőt jelenti. Érdekességként készült egy öt nyelvet (magyar, angol, német, olasz, francia) összefogó Windows-os telepítő is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.