Hirdetés
. Hirdetés

Nyit a BT Debrecenben

|

Legkésőbb januárig mindenképp megnyílik a BT debreceni központja - ismertette Danny Garvey, a BT Global Services alelnöke.

Hirdetés

A BT sorra nyitja meg világon regionális szolgáltató központjait - ismertette Danny Garvey, a BT Global Services alelnöke egy budapesti sajtóbeszélgetésen. Az idén nyáron bejelentett debreceni szolgáltatóközpont működéséhez szükséges emberek már megvannak, így a decemberi vagy januári nyitás már biztos.

A magyar központot követően a BT Latin-Amerikában, Kínában és Indiában is nyit egy-egy központot, Észak-Amerikában már működő egység mellett. Az ügyfeleket így teljes körűen, a nap minden szakában ki tudják szolgálni - sorolta az újabb központok előnyeit az alelnök.

Az eseményen a BT pénzügyi adatait is megismerhettük. A csoport 20,2 milliárd font bevételt könyvelhetett el a 2006-2007-es pénzügyi évben, ami 4 százalékos növekedést jelent az elmúlt év hasonló időszakához képest. Ami a bevétel összetételét illeti, az nagyobb arányban az újonnan bevezetett és elindított szolgáltatásokból származik. A cég 1,07 milliárd fontot költ kutatás-fejlesztésre, ami a BT bevételének 3 százaléka


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.