Hirdetés
. Hirdetés

Nyomoznak az Apple ellen

|

A vizsgálatot az S3 Graphics kezdeményezésére indította az Amerikai Egyesült Államok nemzetközi kereskedelmi szervezete. A cég szabványok és szerzői jogok megsértése miatt kezdeményezte a nyomozást az Apple ellen.

Hirdetés

Az Egyesült Államok Nemzetközi Kereskedelmi Szervezete (U.S. International Trade Commission, USITC) négy szabvány megsértésének gyanújával indított hivatalos nyomozást az Apple ellen. A vizsgálatot a számítógépes grafikai hardvereket gyártó S3 Graphics kezdeményezése nyomán indították. A cég azt szeretné elérni, hogy betiltsák az iPhone, az iPad és hasonló termékek behozatalát az Egyesült Államokba.

Az USITC pénteken jelentette be, hogy vizsgálatot indít a május 28-án, a kaliforniai Freemontban benyújtott keresettel kapcsolatban. Az S3 Graphics szerint az Apple négy általuk bejegyzett, képfeldolgozó rendszerekkel és ezekhez kapcsolódó szoftveres megoldásokkal kapcsolatos szabadalmat sértett meg. A szabadalmak többek között képtömörítő és kicsomagoló programokat érintettek.

Az S3 arra kérte az USITC-t, hogy függessze fel az iPod Touch, a MacBook, az iPhone és az iPad Amerikába történő importját.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.