Hirdetés
. Hirdetés

Nyomtatókiszolgáló multifunkciós készülékekhez

|

A nyomtatókiszolgálók népszerűek, de eddig nem tudtak mit kezdeni a multifunkciós készülékekkel, mert azok lapolvasója nem volt megosztható. Idáig.

Hirdetés

A D-Link egy szokatlan vezeték nélküli nyomtatókiszolgálót jelentett be: a készülék képes multifunkciós eszközöket hálózathoz csatlakoztatni, akár vezeték nélküli kapcsolattal. Természetesen hagyományos nyomtatókkal együtt is használható, ezek közül több mint száz típussal ellenőrizték a kompatibilitását.

A multifunkciós nyomtatókiszolgálón négy USB kapu található, egyidőben akár négy multifunkciós készülék is megosztható. A vezeték nélküli része 802,11 g szabványú, 52 Mbps átviteli sebességet tesz lehetővé. A készüléken található egy Ethernet kapu is: azaz vezetékes hálózathoz is kapcsolhatjuk a multifunkciós nyomtatókat, sőt magát a berendezést is használhatjuk vezeték nélküli készülékek és vezetékes hálózatunk közötti hídként. A készülékkel olcsóbb multifunkciós nyomtatók hálózatos képességeket kaphatnak, a felhasználók a készülékeken nemcsak nyomtathatnak, hanem dokumentumokat is beolvashatnak. Bruttó ára várhatóan 45 000 ezer forint körül lesz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.