Hirdetés
. Hirdetés

Nyugat-Kínában épül az új HP gyár

|

A HP-nak új gyáregysége készül a nyugat-kínai térségben.

Hirdetés

A 20 000 négyzetméteren „születő” asztali gépek, és noteszgépek azt a közel 28 millió főt hivatottak szolgálni, akik a térség, és főként az egyik legnagyobb diákváros, Csungking lakosságát alkotják. Arról eddig nem esett szó, hogy milyen nagyságú beruházásról beszélhetünk, sem arról, hogy kapacitással fog majd működni a gyár, de a Hewlett-Packard szerint képesek lesznek kielégíteni a régió igényeit.
 

manufacturingcomp_1.jpg


Manapság ritkán találkozunk hasonló esetekkel, ugyanis a PC kereskedők inkább a nagyobb tapasztalattal és kész üzemekkel rendelkező gyártókat és vállalatokat választják a sokszorosítási munkákra. Ennek a lépésnek következtében komoly arányban csökkenhetnek a gyártással kapcsolatos kiadások. A gyártó közleménye szerint a régió olyan mértékben fejlődik mind technológiai, mind pedig gazdasági értelemben, hogy teljesen rizikómentes és egyértelmű választás a kínai gyár létrehozása.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.