Hirdetés
. Hirdetés

OKI MB200: nagyobb tonerkapacitású multifunkciósok

|

Nagyobb teljesítményt és költséghatékonyabb nyomtatást ígér az OKI MB200 sorozata

Hirdetés

 

Olyan irodákba tervezték az MB200 modelleket, ahol szempont a kis helyigény és a lézernyomtató minőség. Az új belépő szintű sorozat legkisebb tagja az MB260 három az egyben (nyomtatás, másolás, lapolvasás) multifunkciós led nyomtató. Az MB280 már négy az egyben MFP, azaz tartalmaz fax modult is. A legfejlettebb az MB290, amely hálózati csatlakozást is tartalmaz kisebb munkacsoportok számára.

 

oki_mb280_monokrom_led_nyomtato_belepo
OKI MB280 - a középső modell dokumentum adagolóval és fax modullal is dicsekedhet

Mindhárom MFP-vel a megelőző modelleknél gyorsabban, 20 oldal/perc sebességgel tudunk nyomtatni és fénymásolni. Valamennyi modell képes flash meghajtóra szkennelni és arról nyomtatni, számítógép közbeiktatása nélkül. 600×600 dpi felbontással dolgoznak, papírkapacitásuk 250 lap.

 

Az OKI közleményében felhívja a figyelmet a nagy kapacitású tonerkazettákra, mely versenyképes nyomtatási költségekkel kecsegtet. Pontos árakat, kellékanyag költséget és lapköltséget egyelőre nem közölt a cég.

 

Szeretne még több nyomtató tesztet, tippet, trükköt és hasznos ötletet olvasni?
Irány a PC World Nyomtatóbázis!

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.