Hirdetés
. Hirdetés

30 lap/perces A4-es OKI nyomtató

|

Névkártya kartonra is nyomtat az új munkacsoportos C710 színes nyomtató.

Hirdetés

Közepes és nagyobb munkacsoportok számára ajánlja kompakt, de nagy teljesítményű C710-es nyomtatócsaládját a cég. Az OKI hagyományosan alkalmazott LED technológiájára épít az új inline rendszerű nyomtatómű, melynek ProQ2400 Multi-level nyomtatási technológiája legfeljebb 1200×600 dpi fizikai felbontásra képes. Az inline (tandem) felépítés lehetővé teszi, hogy színesben (CMYK) is szinte a monokróm nyomtatással azonos sebességet érjen el, így fekete fehérben 32, színesben 30 lap előállítására képes percenként. Ehhez a teljesítményhez társul a PCL 5 és 6, PostScript 3, SIDM (IBM-PPR, EPSON-FX) nyomtatónyelv emulációk és a PDF Direct Print v 1.5 ismerete, aminek egy változatos munkacsoportos környezetben vehetjük nagy hasznát.

 

c710n_.jpg

 

 

Az OKI kiemeli közleményében a rugalmas média kezelést, melyről már megelőző LED-es modelljei kapcsán szerezhettünk pozitív tapasztalatokat. Névjegykártyáktól a CD-címkéken keresztül az akár 1,2 méteres reklámcsíkig házon belül elkészíthetjük kiadványainkat, ehhez a Template Manager kiadványszerkesztő szoftvert ingyenesen mellékelik. A nyomtató C710dn, C710dtn valamint C710cdtn változatai alapkiépítésben tartalmazzák az automatikus lapfordító egységet. Az eddigieknél kevesebb üzemeltetői beavatkozást igényel a gép a nagy kapacitású festékpatronoknak és az 530 lap tárolására tervezett papír-tálcáknak köszönhetően, utóbbiakkal a teljes kapacitás 1690 lapra növelhető.

 

Annyit még tesztelés előtt megállapíthatunk, hogy a gyártó „kompakt" jelzője a csökkentett készülékméretreutalhat, nem pedig a mindent egyben tartalmazó kellékanyag kazettákra. Mint az OKI weboldalán elhelyezett videós bemutatóban látható, a festékkazetta valóban könnyen kezelhető, igaz, hogy nem tartalmazza fotóhengert, mely a C710-es sorozat esetében is külön cserélendő kellékanyag.


A C710-es különböző, a dokumentumok védelmére kifejlesztett biztonsági megoldásokat tartalmaz. A Secure Erase biztonságosan törli az adatokat, a Secure Print pedig megakadályozza az illetéktelen nyomtatást. A működést felügyelő Print Control alkalmazás pedig lehetővé teszik a nyomtatási költségek nyomon követését.


A több változatban megvásárolható C710-es nyomtató az OKI Printing Solutions viszonteladóin keresztül 2008 októberétől már kapható. Az alapmodell ajánlott végfelhasználói ára 210 000 forint.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.