Hirdetés
. Hirdetés

Okostelefon a nyelvvizsgáért

|

Innovatív módon segíti az angol nyelv elsajátítását a Click 4 Skill.

Hirdetés

Noha egyre többen tanulnak hazánkban valamilyen idegen nyelvet – főként angolt és németet – az Oktatási Hivatal Nyelvvizsgáztatási Akkreditációs Központ adatai rámutatnak, a tanulóknak csak kevesebb, mint 10 százaléka szerez nyelvvizsgát évente.

Hamarosan kiderül, hogy vajon az oktatási rendszerben van-e a hiba, hiszen az új Click 4 Skill nyelvoktató program a hagyományos oktatáshoz képest dinamikusabban és kötetlenebb módon segít az idegen nyelv elsajátításában. Az alkalmazás használatával mindössze napi 1 óra ráfordításával fél év alatt akár 10 000 szót tanulhat meg az ember.

 

Az oktatás alapvetően perceptuális rendszer alapú, a szaglást leszámítva az összes érzékszervünkre hatást gyakorol: az észlelésre, látásra, hallásra, tapintásra hatva segíti a gyors és eredményes fejlődést. Kutatások kimutatták: az ilyen módon megtanult kifejezések és a nyelvtan sokkal mélyebben megmarad az emlékezetben, nagyobb eséllyel válik hosszútávon használható tudássá.

„A szoftver fejlesztésekor a Zsolnai-rendszert vettük figyelembe, ugyanis én már gyermekkoromban megtapasztalhattam az alternatív oktatási rendszerben, hogy milyen előnyöket hordoz az érzékszervek segítségével szerzett tudás. Mivel a szoftver rugalmas, így bárhol, bármikor képezhetjük magunkat, és azt is mi szabhatjuk meg, hogy mennyi időt szeretnénk az adott helyzetben a tanulással tölteni” - mondta el Havasi Zoltán, a szoftver forgalmazására létrehozott Mobilport Kft. tulajdonosa.

A program modulokból épül fel, a teljes csomag 56 leckét tartalmaz. Ahhoz, hogy egy modullal végezzen, a tanulónak sikeres vizsgát kell tennie, csak így léphet tovább a következő szintre. De nem csak a sikeres vizsga jelenti az egyetlen visszajelzést, a felhasználó leckétől függetlenül minden tanult szó és mondat esetében látja, hogy adott hónapban és napon, összesen hány darabbal találkozott a tanulás során. A szoftver azt is megmutatja mennyi időt töltött tanulással a nebuló és képes előre jelezni, hogy az eddigi tempó mellett mikorra ér a tananyag végére.

Az alkalmazás egyelőre Android illetve iOS operációs rendszert futtató telefonokra – ingyenesen – telepíthető, de hamarosan érkezik a desktop változat is. Az 56 leckéből az első hat ingyenes a többi 2 dollár/egység áron tölthető le egyesével, vagy 22 000 forintért egyben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.