Hirdetés
. Hirdetés

Okostelefonon is megtekinthetők az augusztus 20-i programok

|

A MinDig TV app három mobil platformra, valamint a Windows 8-at és 10-et futtató számítógépekre hozza el az ünnepi eseményeket.

Hirdetés

Az Antenna Hungária a Honvédelmi Minisztérium megbízásából augusztus 20-án élőben közvetíti az ünnepi koncerteket a Várkert Bazárból. Így azok sem maradnak le a változatos programról, akik nem tudnak részt venni az eseményen, hiszen a MinDig TV app "Augusztus 20-ai ünnepi koncertek" nevű csatornáján országszerte élőben követhetik a rendezvényt államalapító Szent István ünnepén.

Hirdetés

A MinDig TV app hazánk egyik legnépszerűbb, ingyenes mobil alkalmazása, amelyet eddig közel egymillióan töltöttek le. Több mobil - iOS, Android és Windows Phone -, valamint asztali - Windows 8 és 10 - operációs rendszer alatt futtatható. Segítségével élőben, akár HD-minőségben is élvezhetjük a közszolgálati tévécsatornák és az euronews 4 nyelven elérhető programját. Folyamatosan frissülő videotárából szintén ingyenesen válogathatunk. Emellett rendszeresen találkozhatnak a felhasználók a MinDig TV Extra kínálatába tartozó tévécsatornák, illetve egyéb kulturális programok élő adásával is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.