Hirdetés
. Hirdetés

Október 23-án mutathatják be az iPad minit

|

A kiszivárgott hírek szerint az Apple még a Microsoft Surface piacra dobása előtt bemutatja új, 7,85 hüvelykes táblagépét. Minden az időzítésen múlik?

Hirdetés

Az AllThingsD cikke szerint az Apple október 23-án, a Microsoft első táblagépe, a Surface piaci bevezetését megelőzően mutatja be új tabletjét, az iPad minit. Úgy fest, hogy ma már az évekig igen ügyesen konspiráló cupertiunói gyártó sem tud titkot tartani: az új táblagépről hónapok óta cikkezik a szaksajtó.

A pletykák szerint a 7,86 hüvelykes iPad mini az iPhone 5-éhez hasonló Lightning csatlakozót kapott. Előre borítékolható, hogy a megjelenés napján több millió rajongó szállja majd meg az Apple store-okat; kérdés viszont, hogy az eszköz elég olcsó lesz-e ahhoz, hogy a kaliforniai cég új híveket toborozzon a termékeinek.

A szakértők szerint az Apple a Google Nexus 7-esének szeretne konkurenciát teremteni az iPad minivel. „Kíváncsi vagyok, hogy az Apple képes-e versenyképes konstrukciót ajánlani a potenciális felhasználók számára. Gyanítom, hogy az e-könyvek fontos szerepet játszhatnak majd a történetben, talán egy iBooks frissítésre is számíthatunk” - írta pénteken megjelent cikkében Matthew Miller, a ZDNet szakújságírója.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.