Hirdetés
. Hirdetés

Olcsó A3: OKI C810 és C830

|

A3-as színes OKI led nyomtatók ingyen kiadványszerkesztő szoftverrel.

Hirdetés

Két éve mutatta be első kompakt A3-as színes led nyomtatóját az OKI, mely azóta sem talált ár-teljesítmény arányban igazi kihívóra. Most beleerősít és két újabb, A3-as méretben kifejezetten olcsónak számító modellel jelentkezik a gyártó.

 

Az új, most megjelent C810 és C830 készülékek bejelentésekor azok kis méretét és visszafogott árát emelte ki az OKI közleménye és persze ezek mellett a változatlan minőséget. Az eddig elérhető konkurens megoldásoknál lényegesen alacsonyabb árszinten kínál csekély alapterületű (345×485×579 milliméter) A3-as színes lézernyomtatót (pontosabban LED nyomtatót) a gyártó. Olyan irodák számára tervezték az új készülékeket, ahol szükség van a nagy nyomtatási méretre, ugyanakkor nem áll túl sok hely rendelkezésre.

 

 

c810_.jpg

 

OKI C810, az olcsó A3-as printer

 

Ugyanarra a bevált, egymenetes (in-line) nyomtatómű rendszerre épülnek az újdonságok, mint amit a már ismert készülékekben is alkalmaznak. Lehetővé teszik akár 1,2 méter hosszúságú reklámcsík nyomtatását is a 100 lapos kézi adagolóból, akár 220 grammos papírra is, így nem probléma az irodán belüli meghívó- és névkártya készítés sem. A kiadványok szerkesztését a mellékelt Template Manager 2.0 szoftver könnyíti meg, ami már hagyománynak számít az OKI-nál.

 

A4-es méretben percenként legfeljebb 32 monokróm vagy 30 színes oldal nyomtatására képes a C810 és C830. A3-as nyomatokból ugyanennyi idő alatt 17 fekete-fehéret illetve 16 színeset készít el legjobb esetben. A két készülék között nincs sok eltérés külső megjelenésben, a 830-as nagyobb kijelzője, erősebb központi egysége és dupla memóriamérete illetve az ismert nyomtatónyelvek köre képezi a különbséget. A C810 gazda alapú nyomtatónyelvet alkalmaz, míg a C830 ismeri a PCL és PostScript emulációkat is. A C830-as 700 megahertzes PowerPCPC750-es processzora többszörös feldolgozási teljesítményt biztosít a C810-hez képest, ami különösen összetett, nagy méretű nyomtatási munkák feldolgozási idejét csökkentheti.

 

Mindkét modell kapható duplex és többtálcás kivitelben is, utóbbiak összesített papírkapacitása 930 lapig bővíthető. Már elérhetőek az új A3-as nyomtatók, a C810 javasolt kiskereskedelmi ára induló kiépítésben 270 000 Ft.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.