Hirdetés
. Hirdetés

Olcsó iPhone-nal tarolna az Apple

|

OLED helyett LCD kijelzője lesz, és állítólag 700 dollárba fog kerülni.

Hirdetés

Hirdetés

Az Apple várhatólag három különböző iPhone modellt ad ki az idén. Az egyik LCD kijelzővel rendelkezik majd, szolidabb áron fogják forgalmazni, és a cég beszállítóinak adatai alapján az Apple ezt szánja az idei év nagy durranásának.

A fél-koreai ETNews arról számolt, hogy az Apple nem kevesebb, mint 155 millió darabot akar az LCD iPhone-ból eladni, míg az OLED modelekből 55 millió példánnyal számol. Vagyis háromszor annyi LCD kijelzős iPhone-t készít, mint OLED-eset.

Az Apple ismerői számára nem meglepetés, hogy a cég három modellen dolgozik. Az 5.8 hüvelykes, OLED kijelzőst szánja az iPhone X közvetlen utódának, de emellett lesz egy 6,4 vagy 6,5 hüvelykes XL változat, és egy olcsóbb, 6,1 hüvelykes, LCD képernyős verzió is.

Ez állítólag 699 dollárba kerül majd, és az árcsökkentés miatt hiányozni fog belőle a kettős kamera rendszer, a 3D Touch, és a vezeték nélküli töltést lehetővé tévő üvegtest.

Mint ismeretes, az iPhone X eladások egyelőre a várakozás alatt maradtak, és ennek okát legtöbben éppen a túl magas árban látják.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.