Hirdetés
. Hirdetés

Olcsó mobilhívás Erdélybe

|

A magyar Vodafone-osok az új opcióval kedvezményesen hívhatják a romániai Vodafone előfizetőit. Az ügyfelek átlagosan 5000 forintot érnek.

Hirdetés

Az Erdélyben élő rokonokkal való kapcsolattartást segíti elő a Vodafone Határon túl opció, amit kártyás és előfizetéses ügyfelek is választhatnak - ismertette Beck György, a Vodafone Magyarország ügyvezető igazgatója. A Vodafone hálózatából indított nemzetközi hívások egynegyede irányul Romániába, a lebeszélt percek tekintetében pedig a második célország Németország után. Beck szerint a román Vodafone-nal rendkívül jó a kapcsolatuk, így sikerült kedvező tarifákat kidolgozni. A Határon Túl opció havidíja 1200 forint, a percdíj 30 forint számlás, 39 forint kártyás ügyfelek esetében.

A sajtóbeszélgetésen megtudtuk, hogy idén folytatódik a márkaboltok arculatának átalakítása. Az első átalakított egység Debrecenben március elsején nyílt meg, azóta az üzlet forgalma 50 százalékkal nőtt.

Beck György ismertette, a Vodafone otthon szolgáltatást a tavalyi indulás óta 30 ezren vették igénybe, naponta 100-200 új előfizető jelenti be igényét a szolgáltatásra. A Vodafone január elejétől lehetővé tette, hogy a számlás előfizetők az OTP ATM automatáin keresztül fizessék be számlájukat, július 31-ig pedig 250 forintos kedvezményt kap az, aki így fizeti be számláját. A Vodafone ügyfelei eddig összesen 25 ezer alkalommal vették igénybe ezt a fizetési módot. Az ügyvezető igazgató azt is elmondta, hogy egyre növekszik az előfizetéses ügyfelek aránya - jelenleg a teljes ügyfélbázis 37-38 százaléka áll utólag fizető ügyfelekből. Növekszik a 3G készülékkel rendelkezők száma is, és - bár pontos adatot nem mondtak - elárulták, hogy a havonta eladott készülékek 15 százaléka 3G-s telefon.

Ami a Nemzetközi Hírközlési Hatóság 20 millió forintos bírságát illeti, Beck György a Computerworld kérdésére válaszolva elmondta, hogy a jogászaik vizsgálják, mit lehet a bírsággal kapcsolatban tenni, azt azonban leszögezte, hogy a hatóság által kifogásolt dolgokat azóta kijavították. Beck ismertette, hogy tavaly decemberben egy átlagos Vodafone-os ügyfél 5000 forintot hagyott a szolgáltatónál, éves szintű adatot a 2007. március 31-én záródó pénzügyi év zárása utánra ígért.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.