Hirdetés
. Hirdetés

Olcsó modem és laptop a Vodafone-nál

|

Kedvezményes áron kínál USB modemet és notebookot a Vodafone a mobilinternetes tarifacsomagjához - üzleti előfizetőknek is.

Hirdetés

A Vodafone legújabb ajánlata keretében az akciós Vodafone Internet Fix tarifacsomag vásárlása esetén, a havi előfizetéses egyéni vagy üzleti előfizetők egyedi kedvezményekre jogosultak. Az ajánlat alapján a Vodafone E220 HSDPA USB-modem bruttó 1 forintért, a Vodafone-nál az akció részeként bemutatott ACER Aspire 5315 vagy HP Compaq 6720s hordozható számítógépek pedig kedvezményes áron érhetők el. Az akció keretében vásárló ügyfelek pedig normál használat esetén korlátlanul kapcsolódhatnak a Vodafone szélessávú Internetes hálózatára.

A noteszgépeket az akció keretében a Magyar Cetelem Bank Zrt. által meghatározott feltételekkel bíró áruhitellel is meg lehet vásárolni.
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.