Hirdetés
. Hirdetés

Olcsó SSD meghajtók a Seagate-től

|

A gyártó a fogyasztói PC piac felé fordul.

Hirdetés

Hirdetés

A Seagate neve igen jól cseng a tárolók műfajában, de a cég a fogyasztói piacra idáig csak merevlemezeket gyártott, a flash tárolóival pedig a nagyvállalatokat célozta meg.

Most viszont finom irányváltás mutatkozik a gyártó profiljában, ugyanis a cég bejelentett egy kifejezetten a nagyközönségnek szánt új SSD terméksort.

Igaz, az új BarraCuda SSD specifikációi inkább az alapszintű SATA meghajtók, mint a korszerűbb és gyorsabb NVMe egységek tartományába pozícionálják a Seagate újdonságát. Ezt azt jelenti, hogy ne várjunk tőle csúcssebességet, de azért lesajnálnunk sem kell: megállja a helyét a 2018-as kínálatban, és ami szintén nem utolsó szempont, nem terheli túl a pénztárcánkat!

Ami a tárkapacitást illeti, a skála 250 gigabájtról indul, de lesz 500 gigabájtos, valamint egy és két terabájtos változat is. A legkisebb modell 74 dollárba kerül, az egy terabájtos változat 229,99 dollárba.

A Seagate az Amazonon keresztül kezdi a BarraCuda SSD-k árusítását, és szeptembertől másutt is forgalmazni kívánja az újdonságokat.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.