Hirdetés
. Hirdetés

Olcsóbb mobilinternet külföldön is

|

Connect roaming néven 3000 forintért 50 megabájtnyi roaming adatforgalmat kínál a Vodafone. Az adatmennyiséget egy nap alatt kell felhasználni.

Hirdetés

A kedvezményes roamingtarifák bevezetése óta havonta megduplázódott a hangforgalom a külföldi hálózatokon - ismertette Beck György, a Vodafone vezérigazgatója. A szolgáltató a hangroaming sikerén felbuzdulva döntött úgy, hogy kedvezményes adatforgalmi tarifákat vezet be. A Connect roaming néven megjelenő termék ára 3000 forint, ennek fejében 50 megabájtnyi adatot tölthetünk le 24 óra leforgása alatt. A szolgáltatás az első adatfolyam elindulásával kezdődik. A roaming a Vodafone partnerhálózatain használható, egyelőre 20 országban.

Normális tarifákkal számolva az új kedvezményes díj 50 ezer forint körüli megtakarítást jelent. Beck György a Computerworld kérdésére válaszolva ismertette, hogy a szolgáltató számításai szerint a roamingügyfelek 50-60 százalékát érdekli majd az újdonság. A hazai ügyfelek adathasználatát firtató kérdésre a vezérigazgató elmondta, hogy a 2007. szeptemberi, a Vodafone hálózatából indított internetes adatforgalom egy hajszállal meghaladta a T-Mobile adatforgalmát.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.