Hirdetés
. Hirdetés

Olcsón érkezhet a Windows 8

|

Ezen felül napvilágra kerültek a dobozos változatok állítólagos borítói is.

Hirdetés

Tegnap délután a német Deskmodder portál sokak érdeklődésére számot tartó információt hozott napvilágra, hiszen az értesüléseik szerint a Windows 8 Pro változatának OEM kiadása digitális vásárlás esetén (mikor a telepítőkészletet az ügyfélnek kell letöltenie és kiírnia egy optikai korongra) csupán 60 euróba, avagy megközelítőleg 17 ezer forintba fog kerülni.


Mindez egy üdvözlendő lépés a Microsoft részéről, hiszen a Windows 7 Home Premium OEM verziója a fenti összegnél nagyjából 10 ezer forinttal kerül többe, amely kombinálva a számítógépek közti hordozhatóság hiányával számos felhasználót tántorít el a megvásárlásától.


Időközben a The Verge birtokába jutottak a Windows 8 dobozos változatainak állítólagos borítóképei is, ezek szerint a korábbi pletykákkal ellentétben nem kizárólag OEM kiadásban kerül majd piacra az operációs rendszer.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.