Hirdetés
. Hirdetés

Online MS Office iPhone-ra

|

Elképzelhető, hogy az Apple mobilján is működni fog az új online Office programcsomag, amelyet a Microsoft tervei szerint ingyen használhatunk majd.

Hirdetés

Április 2-án a San Franciscó-i Web 2.0 konferencián a Microsoft üzleti divíziójának elnöke, Stephen Elop az Office szoftverek jövőjéről beszélt. Megerősítette a Microsoft azon korábbi ígéretét, hogy a cég termékei a jövőben teljesen interoperábilissá vállnak. Elop felügyelete alá tartozik több Microsoft-termék menedzselése, így az Office is, ami a cég egyik aranybányája. De szó van a SharePointról is, ami az intranet-felhasználók közös munkáját támogató (kollaborációs) megoldás, alkalmas a belső kommunikációra, a dokumentumok biztonságos megosztásra és a közös munka széleskörű támogatására.

Az okostelefon-felhasználók részéről egyre nagyobb igény az irodai dokumentumok megtekintésére és szerkesztésére - úgy tűnik, ezt a Microsoft is felismerte. Bár számos telefontulajdonos, így az iPhone-osok is meg tudják nyitni a mobiltelefonjukon a World és az Excel fájlokat, de szerkeszteni nem tudják azokat.

Stephen Elop elárulta az érdeklődőknek, az Office 14-et mindenkinek elérhetővé akarják tenni. Ennek megfelelően a Microsoft Office ingyenes, reklámbevételekre épülő, online változatával megjelenhet az okostelefonokon, például az iPhone-on is. A fejlesztés egyelőre kezdeti szakaszában van, az új Office-megoldás csak jövőre debütál.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.