Hirdetés
. Hirdetés

Opcionális frissítésként terjeszti a Microsoft a Windows 10-et

|

A Windows 7-et és 8.1-et futtató PC-ken opcionális tételéként jelenik meg az új operációs rendszer a Windows Update-ben.

Hirdetés

A Microsoft szóvivője megerősítette, hogy elkezdték opcionális frissítésként terjeszteni a Windows 10-et a futtatására alkalmas Windows 7-es és Windows 8.1-es számítógépekre. Több mint három hónapja jelentette be Terry Myerson, a Microsoft operációs rendszerekért és eszközökért felelős vezetője, hogy a Windows 10-et a Windows Update-en keresztül fogják terjeszteni először opcionális, majd pedig ajánlott frissítésként. A különbség a két lehetőség között az, hogy az opcionális frissítés csak azt követően töltődik le automatikusan, hogy a felhasználó bejelölte azt, míg az ajánlott frissítések automatikusan letöltődnek és települnek, hacsak a felhasználó nem változtatta meg a Windows Update alapbeállításait.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.