Hirdetés
. Hirdetés

OpenOffice.org 2.0.4 már magyarul is

|

Az OpenOffice.org Közösség és az FSF.hu Alapítvány bejelentette, hogy elkészült és letölthető az OpenOffice.org irodai programcsomag legújabb verziója.

Hirdetés

Az OpenOffice.org Közösség és az FSF.hu Alapítvány bejelentette, hogy elkészült és már le is tölthető az OpenOffice.org irodai programcsomag legújabb, 2.0.4-es verziója. Az OpenOffice.org 2.0.4 irodai programcsomag továbbfejlesztett változata elérhető Windows, Linux operációs rendszerekhez.

Az OpenOffice.org 2.0.4 egy nyílt nyílt forráskódú, ingyenes irodai programcsomag, mely alkalmas szövegszerkesztési, táblázatkezelési, bemutatókészítési, adatbázis-kezelési és rajzolási feladatok megvalósítására számos operációs rendszer alatt. A programcsomag működése nagymértékben hasonlít a kereskedelmi forgalomban lévő hasonló célú programcsomagokhoz, ám azokkal ellentétben az OpenOffice teljesen ingyenes és szabadon használható tetszőleges számú számítógépen, bármilyen célra, magánszemélyek és vállalkozások esetében egyaránt.

Az OpenOffice fejlesztését a Sun Microsystems végzi több céggel és az OpenOffice.org önkéntes közösségével együttműködve. Magyarországon a honosítást és fejlesztést az FSF.hu Alapítvány koordinálja a Sun Microsystems Magyarországgal karöltve, szintén az önkéntes közösség segítségével. Az OpenOffice.org technikai támogatása önkéntes, közösség alapú és nem garantált.

Újdonságok az OpenOffice.org 2.0.4 verziójában:

ˇ Általános hibajavítások és teljesítménynövelés
ˇ Biztonsági és titkosítási lehetőségek bevezetése a PDF kimenetben
ˇ Nagyobb kompatibilitás (Calc HTML importálás fejlesztése; a tudományos szövegszerkesztésben népszerű LaTeX formátum támogatása a Writerben; a KDE grafikus felület rendszerbeállításainak átvétele Linux és egyéb operációs rendszerek alatt; WordPerfect dokumentumok importálásának és exportálásának javítása)
ˇ Kiemelt támogatás a kiegészítések fejlesztőinek (például a függőségi viszonyok, frissítések vagy a sablonok kezelésében)Még több nyelv támogatása

A fejlesztések, javítások részletes listája elérhető ezen a linken érhető el.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.