Hirdetés
. Hirdetés

Optikai joystick a mobilon

|

A Samsung SCH-V960 érdekessége, hogy optikai joystick-kal szerelték fel - az egér működéséhez hasonlóan a fénysugár az ujj mozgására reagál.

Hirdetés

A Samsung SCH-V960-as mobiltelefonjába optikai joystick-ot építettek be. Az irányítóeszköz a számítógépes egérhez hasonlóan működik, vagyis a kibocsátott fénysugár az ujj mozgására reagál, így a képernyőn megjelenő ikonokat közvetlenül lehet elérni.

A cég sajtóközleménye szerint a V960 beépített világításérzékelővel, vagyis Smart Lighting funkcióval is rendelkezik. Ez a funkció automatikusan szabályozza az LCD kijelző és a billentyűzet fényerejét, ezzel csökkentve a szemek terhelését és minimalizálva a mobilkészülék fogyasztását. A készülék továbbá 2 megapixeles kamerával, GPS-sel és Bluetooth-tal is fel van szerelve.

A V960-as készülék várhatóan december végén kerül forgalomba a koreai piacon.

Samsung SCH-V960
Hálózat: CDMA 2000
Kamera: 2 Mpixel
Kijelző: 2.12" 240x320 262K Color TFT
Memória: microSD külső memória
Méret: 97 x 47.5 x 18.6 mm
Súly: 102 g
Tulajdonságok: Optical Joystick, MP3 / VOD / MOD, Illumination sensor, BluetoothŽ / USB, Document Viewer

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.