Hirdetés
. Hirdetés

Optimalizálták a NOD32 motorját

|

A NOD32 és az ESS egyes feladatokban akár 50 százalékkal gyorsabb, mint korábban.

Hirdetés

Az ESET bejelentette, hogy megnövelte termékeinek sebességét. A gyártó belső tesztjei szerint a fájlokban történő víruskeresés 29 százalékkal, a rendszerindulási idő 53 százalékkal, az internetről történő letöltés pedig 46 százalékkal gyorsult fel.

 

 

 

 

Peter Košinár, az ESET szlovákai technológiai és kutatási divíziójának vezető fejlesztőjének elmondása szerint a végrehajtható (.exe) fájlokban történő víruskeresés több mint 50 százalékkal gyorsult fel, ami jelentős sebességnövekedésnek számít. Mivel a fejlesztés az vírusvédelmi gyártó termékeinek közös motorjában történt, az ESET Mobil Antivirus kivételével a cég mindegyik szoftverére vonatkozik. A felhasználóknak nem kell újratelepíteniük a használt alkalmazásokat ahhoz, hogy ki tudják használni az újítást, az 5187-es számú vírusdefiníciós adatbázissal már mindenki automatikusan megkapta a szükséges frissítéseket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.