Hirdetés
. Hirdetés

Óriáslézerekkel lép piacra az Epson

|

Alacsony fenntartási költségeket ígér a gyártó.

Hirdetés

Két új lézernyomtató családot mutat be az Epson. Az AcuLaser C9300N és AcuLaser M7000N sorozatok olyan vállalatok számára ideálisak, melyek akár jelentős volumenben igénylik az A3-as méretet. Az AL-M7000N vonalat a kis és közepes, a C9300N termékcsaládot a közepes és nagy létszámú munkacsoportok igényeit szem előtt tartva tervezték. Mindkét család modelljei rendelkeznek gigabites Ethernet-csatlakozóval és PDL-, IPsec-, valamint Ipv6-támogatással.

 

Az új készülékek alacsony helyigényűek, és A6-ostól A3-as méretig képesek nyomtatni. Az AL-C9300N legfeljebb 30 lap/perc sebességű fekete-fehér és színes, míg az AL-M7000N akár 32 lap/perc sebességű fekete-fehér nyomtatást biztosít (A4-es méretben értve). Mindkettő nagy papírkapacitással rendelkezik, bizonyos modellekhez pedig kiegészítő papírkazetták és kétoldalas nyomtatási képesség is járul.

 

 

Az Epson mindkét családdal kapcsolatban megfizethető nyomatokat ígér, bár konkrét oldalköltséget egyelőre nem kommunikált. A visszafogott áramfogyasztásról az ENERGY STAR minősítés árulkodik. Mindkét printercsalád magas,100 ezer oldal havi csúcsterhelhetőséggel bír.

 

Az Epson saját rácsképző technológiájával (Advanced Amplitude Modulation, AAM) dolgozik az AL-C9300N család, mely elemzi a festékpontok elhelyezését, így kontúrosabb, élesebb képeket hoz létre. A Colour-RITech felbontásnövelő technológia simítja el a szövegek, diagramok, grafikonok, ábrák egyenetlen éleit.

 

Az AL-C9300N és az AL-M7000N család 2012 februárjától vásárolható meg, előbbi 710 ezer, utóbbi 430 ezer forintos kezdő áron.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.