Hirdetés
. Hirdetés

Óriásmobillal jelentkezett a Lenovo

|

Belépett a phabletgyártók egyre népesebb táborába a Lenovo is: PHAB Plus nevű csúcsmodellje 6,8 hüvelykes kijelzővel büszkélkedhet.

Hirdetés

A 8 magos Qualcomm Snapdragon 615 processzort és 2 GB-os memóriát tartalmazó PHAB Plus két SIM fogadására képes, felszerelték 4G LTE kapcsolattal, hátoldali kamerája 13, az előlapi pedig 5 MP-es, és az Android 5.0 (Lollipop) operációs rendszert futtatja. A 3500 mAh-s akkumulátor a gyári adatok szerint akár 24 óra beszélgetési időt és 20 nap készenléti időt tesz lehetővé. Egykezes használatra optimalizálták, s ügyeltek arra is, hogy a bal- és jobbkezesek egyformán hatékonyan kezelhessék. Kettős koppintással éleszthető fel a képernyő, hosszabb ideig tartó ujjnyomással aktivizálható a kamera a kijelző bármely pontján, a lezárás pedig rázással történik. A 6,8 hüvelykes full HD kijelző pixelsűrűsége 326 ppi, és az IPS technológiának köszönhetően igen széles látószögből élvezhető a képe.


Piacra dob a Lenovo egy belépő szintű PHAB modellt is: az egyszerűen csak PHAB-nek elnevezett mobilt még nagyobb, 6,98 hüvelykes HD képernyővel, 8 magos Qualcomm processzorral és 1 GB-os memóriával látták el, akkumulátora pedig 4250mAh-s kapacitású.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.