Hirdetés
. Hirdetés

Örökké élhet az Internet Explorer 6

|

A Browsium Ion-on keresztül, amely rendelkezik a modern böngészők képességeivel, miközben a cégek számára biztosítja az IE6-ra optimalizált szolgáltatások zavartalan használatát.

Hirdetés

Habár a Microsoft próbálja az embereket és a cégeket leszoktatni az Internet Explorer 6 használatáról, az még mindig nem tűnt el a webről. Míg az Egyesült Államokon belül már 1 százalék alatt van a böngésző részesedése, a StatCounter adatai alapján globálisan 2 százalék körüli a piaci súlya (Kínában például még mindig a második legnépszerűbb böngésző a 27,86 százalékos részesedésével). A felhasználók között továbbra is sok a cég, akik a Windows XP-vel járó böngészőt használják a mai napig, sok esetben azért, mert üzleti folyamataik egy részét anno arra optimalizálták.

 



Nekik kínál segítséget a Microsoft korábbi Internet Explorer fejlesztői által alapított Browsium cég, amely a napokban kiadta a Browsium Ion alkalmazását, amely egy modern böngészőként Internet Explorer 6 kompatibilitást biztosít a belső hálózaton, miközben kifelé IE8 és IE9 alapokon működik. Így a cégek elavult oldalaikat is elérhetik bármiféle probléma nélkül, miközben a koros böngészőjük miatt nem kerül veszélybe a céges infrastruktúrájuk.

Mivel elsősorban egy vállalati böngészőről van szó, ezért az nem ingyenes. Szerencsére rendelkezik egy 60 napos próbaverzióval, így bárki kipróbálhatja az alkalmazást.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.