Hirdetés
. Hirdetés

Összebútorozott a Lenovo és az EMC

|

A Lenovo és az EMC széles körű partnerségi együttműködést jelentett be, amely megerősíti a Lenovo pozícióját az ipari sztenderd szerverek és a hálózati adattároló megoldások piacán, illetve jelentősen bővíti az EMC jelenlétét Kínában és más gyorsan fejlődő piacokon.

Hirdetés

A Lenovo és az EMC az új partnerségtől az innováció, valamint a további kutatás és a fejlesztés fellendülését várja. S különösen három területen várnak jelentős fejlődést.

A két cég olyan szerver-technológiai fejlesztési programot dolgozott ki, amely felgyorsítja és kibővíti a Lenovo fejlődését az x86-os ipari szerverek piaci szegmensében. Ezeket a szervereket, amelyek idővel egyes EMC táróló-rendszerek részévé is válnak, a Lenovo fogja piacra vinni.

        Jang Juan-king, a Lenovo elnök-vezérigazgatója bejelenti az EMC-vel között partnerséget            Forrás: chinadaily.com.cn

A cégek olyan OEM és viszonteladói kapcsolatot létesítettek, amelyben a Lenovo az EMC piacvezető hálózati adattároló megoldásait nyújtja ügyfeleinek – kezdetben Kínában, majd ezt követően a szerver üzletág folyamatos fejlődésének megfelelően más globális piacokon is.

A partnerségben azt tervezik, hogy az EMC Iomega üzletének egyes eszközeit és forrásait egy új vegyesvállalatba helyezi át, amely hálózatra csatolt tároló-rendszereket (NAS) kínál majd kis- és középvállalatoknak, valamint elosztott vállalati telephelyeknek.

A vegyesvállalathoz a Lenovo készpénzzel, az EMC az Iomega egyes eszközeivel és forrásaival járul hozzá. A folyamat lezárásakor a Lenovonak a vegyesvállalatban többségi érdekeltsége lesz. A partnerek szerint a független működéstől a vegyesvállalatig történő átmenet során és azt követően az ügyfelek mit sem fognak érezni a szolgáltatások, a termékek szállítása és a garanciavállalások területén. A vegyesvállalat létrejöttéhez végig kell haladni a hatósági jóváhagyásokon is, és a szükséges jogi és szervezési folyamatokon, így az ügylet lezárása 2012 végére várható.

Ez a partnerség nem befolyásolja érdemben az egyes vállalatok jelenlegi pénzügyi évben elkönyvelt bevételeit.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.