Hirdetés
. Hirdetés

Osztódik, hogy jobban fókuszálhasson ügyfeleire az Invitel

|

Két jogi személlyé alakul át a tizenhárom éve bevezetett márkanevű Invitel júliustól - jelentette be ma Budapesten David Blunck, az Invitel vezérigazgatója.

Hirdetés

A közepes és nagyvállalati ügyfelek kiszolgálására fókuszál az új vállalat, az Invitech Solutions, az Invitel márkanév alatt tovább folyik a lakossági és kisvállalati ügyfelek szolgálata.

Blunck hangsúlyozta, hogy nincs változás az immár csoportnak tekinthető Invitel menedzsmentjében és tulajdonosi szerkezetében. A változással az a cél, hogy a csoport minden egyes munkatársa pontosan tudja, ki is az ügyfele - mondta a vezérigazgató.

Hirdetés

Javorniczky Áron, az Invitel vállalati és nagykereskedelmi vezérigazgató-helyettese kiemelte, hogy az Invitechben az informatikai és távközlési szakemberek szorosan működnek együtt az ügyfelekért, és átfogó megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtanak. Elmondta, hogy a több mint 500 fővel működő Invitechbe átvitt tevékenységből származó éves árbevétel 20 milliárd forint, ami a magyarországi infokommunikációs piacon kiemelkedőnek mondható.

Kérdésre válaszolva Javorniczky elmondta, hogy az ötven főnél többet alkalmazó cégeket tekinti ügyfélkörének, de bizonyos szegmensekben, mint például az informatikai szolgáltatások terén, ennél kisebb létszámú vállalkozásokat is az Invitech szolgálja majd ki.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.