Hirdetés
. Hirdetés

Öt megapixeles telefon

|

A Samsung a nagy számokban hisz, így a ketegóriában elsőként piacra dobta az öt megapixeles, 3x zoomos G800-as mobiltelefont.

Hirdetés

A telefon egész Európában novemberben jelenik meg, a mobilgyártó komoly reklámhadjárattal támogatja a készülékek eladását. Az öt megapixeles telefonok területén az LG volt az első, a cég idén augusztusban jelentette be a KG920 telefont, ám ezt a tesztelők használhatatlansága miatt nem is tartják igazán mobiltelefonnak. A Sony Ericssonnak is van öt megapixeles telefonja, a K850-es, ám ennek nincs háromszoros zoomja.

A Samsung telefon-fényképezőgépébe olyan funkciókat építettek be, mint makrófelvétel, a panorámakép, a sorozatfelvétel, a sötét pillanatokra pedig ott van a Xenon vaku. HSDPA telefonról van szó, amit a sajtóközlemény szerint új grafikus felhasználói felülettel láttak el.

A telefonról még annyit lehet tudni, hogy Bluetooth-tal felszerelt, teljes értékű böngészőt tartalmaz, és micro SD kártyával bővíthető memóriája.

samsung800.jpg
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.