Hirdetés
. Hirdetés

Ötmillió T-Mobile-os

|

Ötmilliomodik előfizetőjét ünnepelte a T-Mobile. A Nemzeti Hírközlési Hatóság legfrissebb adatai szerint március végén a mobilszolgáltató piaci részesedése 43,88 százalék volt.

Hirdetés

Ünnepélyes keretek között, a patinás New York Palota kávézójában ünnepelte a T-Mobile, hogy ötmillió ügyfelük lett. A Magyar Telekom vezérigazgató helyettese, Winkler János ismertette, hogy az előfizetések számát növelte a mobil szélessáv terjedése, így a noteszgépekbe is egy SIM kártyára van szükség. SIM kártyákat ezen felül autóriasztókban is találhatunk, ezeket is beleszámolták az ötmilliós keretbe.


A kiadott sajtóközlemény szerint a T-Mobile előfizetői egy év alatt több mint 6 milliárd percet beszélnek. Az ügyfélszolgálati, 1430-as számot átlagosan évente 3,5-ször hívják, a 16 millió hívás során 1 év és 20 percnek megfelelő időt beszéltek le.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság legfrissebb, mai adatai szerint a mobilszolgáltató piaci részesedése március végén 43,88 százalék volt, 0,08 százalékkal magasabb, mint februárban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.