Hirdetés
. Hirdetés

Otthoni médiaközpontok az AMD-től

|

Megkezdődött az AMD Live névre hallgató, otthoni szórakoztatásra szánt platformjainak kereskedelmi forgalomba bocsátása.

Hirdetés

A kétmagos Athlon 64 X2 processzor olyan gyártók kínálatában szerepel, mint az Acer, a Dell tulajdonában lévő Alienware, a Hewlett-Packard és a Tsinghua Tongfang. Az új PC-k elsősorban streaming média adatfolyamok használatára lettek optimalizálva.

A chipgyártó nem titkolt szándéka, hogy elorozzon némi részesedést a konkurens Inteltől, amely a Core Duo processzorral szerelt számítógépekkel igen nagy népszerűségre tett szert ebben a szegmensben, s olyan gyártók választották az ő megoldásait, mint a Lenovo, a ThinkPad vagy az Apple Computer a MacBook szériákban.

Az AMD Live Entertainment Suite lehetővé teszi egy számítógép számára, hogy az elossza a tartalmakat az otthoni hálózatban található többi eszköz (hi-fi, videó, televízió) között. Néhány alkalmazás már letölthető a www.amdlive.com weboldalról.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.