Hirdetés
. Hirdetés

Palm Treo 700w - bajban a friss tenyérgép

|

Gondban van a Palm, hiszen a Treo 700w PDA megjelenése után alig egy héttel már hibák tömkelegéről kapnak visszajelzéseket.

Hirdetés

A Palm egyre kínosabb piaci helyzetét mi sem tükrözi jobban, mint, hogy az ősi redmondi rivális operációs rendszerével szerelték fel legújabb okostelefonjukat, a Treo 700w-t. A Treo 650 közvetlen utódjának tekinthető készülékkel már a megjelenést követően számos probléma merült fel - szoftveres téren.

A Treo 700w az Egyesült Államokban 2 éves előfizetéssel már 110 ezer forinttól elvihető. Az újdonság alapjait a Windows Mobile 5.0 adja, amely 60 MB RAM-ból és 128 MB ROM-ból gazdálkodik. A TFT LCD kijelző 240 x 240 képpontot képes megjeleníteni, a beépített kamerával 1,3 megapixeles képeket lehet csinálni. A szövegbevitelhez egy komplett QWERTY billentyűzet áll a rendelkezésünkre, az adatkommunikációs lehetőségek között megtaláljuk a Bluetooth-t, az infravörös portot, az USB kábelt és a GRPS-t. A hivatalos gyári adatok szerint 280 perc beszélgetési idővel és 360 órás készenléti idővel csábítja a vásárlókat az új Treo.

Walter Mosberg, a Wall Street Journal meghatározó újságírója számos negatívumot vélt felfedezni az újdonságban: "Az egykezes használat igen körülményes, a stylus és az érintőképernyő használata gyakran elengedhetetlen. A kijelző felbontása csak visszafelé fejlődött az elődhöz képest, a 240 x 240 pixel weboldalak megtekintésére alkalmatlan. Az e-mail szinkronizációs során gyakran megszakad a kapcsolat, a kezelése amúgy is bonyolult."
A Treo 700w továbbá képtelen a sztereó Bluetooth headset-ek kezelésére és push-email szolgáltatás sem található benne.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.